MIT FARVEL TIL AMAZONAS

af Niels Poul Dreyer

Et rejseshow af mine 10 rejser til Amazonas fra 1981 til 2018

Denne rejsefilm på 60 minutter bestående af billeder og video viser mine indtryk af Amazonskoven i perioden 1981 til 2018. Showet tager udgangspunkt i min sidste rejse med Wildwings til områderne ved Tafe, Manaus til Santarem i den Brasilianske del af Amazonområdet. Udervejs tager jeg et tilbageblik på mine tidligere rejser bla til Madre Dios i Peru, Iquitosområdet i det nordlige Peru, Yusaniparken in Ecuador, Guyana, Suriname og endeligt ved Cristillino Lodge ved Alta Floresta i Mata Grosso.
Jeg kommer ind på klima, plantevæksten, flodsystemet, insekt, fugle og dyrelivet. Desuden omtales den omfattende naturødelæggelse og indianernes forhold i historisk perspektiv, men det hele krydres med personlige historier og dramaer. Jeg forsøger at gøre projektet så alsidigt som muligt uden for meget vægt på fuglelivet, selvom rejsernes hovedformål netop har været at se på fugle.

Film om Amazonas

Related Posts